Приятелката на милиардера собственик на "Амазон" Джеф Безос попадна под чара на холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Те се запознаха на благотворителен бал на Филмовия музей в Лос Анджелис, а реакцията на Лоран Санчес при срещата със звездата обиколи целия свят.

На кадрите се вижда как ди Каприо, Джеф Безос и Лоран разговарят на парти. В същото време гаджето на милиардера буквално поглъща с поглед актьора, застанала до своя любим.

Видеото се появи в Тwitter и потребителите веднага започнаха да правят мемета с реакцията на Санчес.

"Намери си някой, който ще те гледа по същия начин, както Лорън гледа на Лео", "Лео е господинът, който ще открадне приятелката ти", "Една среща с ди Каприо и това е, всички милиарди вече не означават нищо", "Лео не е виновен за момичетата, които флиртуват с него", "Лео определено ще излети в Космоса, но вероятно ще остане там".

Безос не пренебрегна коментарите и реши да се пошегува със ситуацията. На страницата си той сподели своя снимка, на която позира гол до кръста и прегърнал табела с надпис: "Опасност! Смъртоносно стръмна скала". А, отдолу написа : "Лео, ела тук. Искам да ти покажа нещо".

През 2019 г. Джеф Безос се разведе със съпругата си Макензи Скот, с която бяха женени 26 години. Заедно те бяха в основата на "Амазон", което направи Безос най-богатият човек в света.