Световноизвестният 57-годишен британски модел Наоми Кембъл блесна с пръстен на безименния си пръст и предизвика слухове за годежа си.

Луксозен диамантен пръстен на безименния пръст на модела беше забелязан на Гран При на Формула 1, който се проведе на пистата Яс Марина в Обединените арабски емирства (Абу Даби), съобщи Hello!. Тъй като супермоделът дълго време пази личния си живот в тайна, чуждестранните медии са в недоумение кой може да е неин избраник.

За събитието супермоделът носеше ефектна, елегантна черно-бяла рокля с абстрактен принт, яка и плътен колан. Наоми завърши визията си с бели кецове и големи кръгли слънчеви очила.

Заслужава да се отбележи, че преди пет месеца моделът обяви, че е родила второто си дете.

Наоми Кембъл в Абу Даби на пистата Яс МаринаЦял екран
Наоми Кембъл в Абу Даби на пистата Яс Марина Снимка: www.hellomagazine.com

Ясно е, че супермоделът никога не е страдала от дефицит на внимание от страна на мъжете. Моделът имаше връзки с 54-годишния шотландски актьор, известен с филма "300" Джерард Бътлър, 54-годишния актьор и певец Терънс Хауърд и др.

Супермоделът е била сгодена два пъти. Нейните избраници бяха Адам Клейтън и Флавио Бриаторе.

Известно беше и за аферата на модела с руския милиардер Владислав Доронин. Връзката им продължи 5 години, след което завърши със скандал.

Освен това има голям списък от звездни мъже, за които се говори, че са имали афери с модела. Сред тях са Робърт де Ниро, Майк Тайсън и др.

Въпреки факта, че в миналото личният живот на модела беше доста наситен, през последните години тя не афишира отношенията си.

Моделката умело пази в тайна името на своя избраник, а също така крие всичко свързано с децата си. Известно е само, че Наоми има дъщеря, родена през май 2021 г., и момче, родено през юни 2023 г.

Най-вероятно децата са родени от сурогатна майка.