Влюбените гълъбчета живеят в луксозен район на Лос Анджелис.

След сватбата Хейли и Джъстин Бийбър се сдобиха с триетажно имение в Бевърли Хилс, за което мнозина биха мечтали. Семейното гнездо на двойката се охранява строго, но натрапник е успял да проникне в дома им. 

Според репортери на TMZ неидентифициран мъж е бил забелязан в задния двор на звездите. Щом службата за сигурност видяла натрапника, той прескочил оградата и избягал. Пазачите се впуснали в преследване, но така и не открили нарушителя.

По това време Джъстин и Хейли не са си били у дома, а на почивка. Моделът споделя, че е ужасена от случилото се, а последователите на звездите коментират в социалните мрежи, че двойката може и да продадат имението си след случката.

Не е ясно как натрапникът е попаднал в затворения комплекс, но това не се случва за първи път. Преди това домът на Тим Макгроу и Фейт Хил беше ограбен, а колата на Лиза Вандерпумп беше открадната преди няколко години.

През 2017 година фен на Джъстин Бийбър беше арестуван в дома на певеца в Бевърли Хилс. Той се е скитал в имота, търсейки певеца.

От TMZ стигат до извода, че комплексите от затворен тип са скъпи, но не са сигурни.

Джъстин Бийбър разкри, че страда от парализа ВИДЕО