Семейството на скандалната съпруга на Кание Уест Бианка Ченсори има престъпна слава. Баща й е излежал присъда за притежание на наркотици, един чичо е осъден на смърт за убийство, а друг е осъден за насилие.

Абсолвентката по архитектура, нашумяла с чудатия си гардероб, се омъжи за рапъра Кание Уест преди две години и първото нещо, което направи, беше да разкрие семейни тайни.

Бианка Ченсори, смартфонЦял екран
Бианка Ченсори Снимка: Bianca Censori-West/Facebook

Според журналисти бабата и дядото на Бианка, Филипо и Грация, са живели в района на Абруцо в централна Италия. През 60-те години те решават да започнат нов живот и емигрират в Австралия с децата си. Тримата синове на двойката, Едмондо, Лео и Ерис, станали престъпници, съобщава Daily Mail.

Ерис Чензори, Лео Чензори, баща и чичо на Бианка ЧензориЦял екран
Ерис и Лео Сенсори Снимка: Социални мрежи

Бащата на Бианка, Елия "Лео" Сенсори, е осъден на пет години затвор през 1982 г. за притежание на хероин. Освен за търговия с наркотици бащата на Бианка Лео има присъди и за притежание на оръжие и боеприпаси.

Бащата на Бианка Чензори, Лео ЧензориЦял екран
Лео Чензори Снимка: Leo Censori/Instagram

Същата година нейният чичо Ерис, известен убиец, наричан някога „Ал Капоне от Мелбърн“, е осъден на смърт за убийството на сервитьора Майкъл Сидерис. Въпреки това присъдата беше заменена с доживотен затвор под „кралския прерогатив на милостта“. Освен това той получи осем години за притежание на хероин и беше глобен с 20 000 австралийски долара.

По-късно той подаде молба да излежи присъдата си по-близо до дома си в Мелбърн, където живееха възрастните му родители, и в крайна сметка беше освободен през 1999 г. с условно освобождаване за неопределено време. През 2015 г. той се опита да отмени ограниченията, но съдебната присъда беше потвърдена и така той продължава да живее.

Междувременно по-големият брат на баща й, Едмондо, известен като „Еди Капоне“, има криминално досие във Виктория за насилие, включително нападение над полицията, кражба и отправяне на заплахи.

Докато купонджийката Бианка се забавлява със съучениците си в Мелбърн, баща й и чичовците й направиха големи суми пари от престъпните си дейности.

Бианка ЧенсориЦял екран
Бианка Ченсори Снимка: Bianca Censori/Instagram

През 1991 г. бившата съпруга на Лео Фей Гласкот разкрива тайните на нелегалната хазартна империя на съпруга си. Тя казва на репортер от местния вестник Herald Sun, че Лео е участвал в картел, който контролира голяма част от доходоносната незаконна хазартна индустрия в Мелбърн през 80-те години. Тя казва, че бившият й съпруг е управлявал компания за игрални автомати и е направил състояние от незаконен хазарт.

„Лео може да спестява пари по-добре от банката“, каза тя, разказвайки как е намерила купища пари, скрити около дома им в Алфингтън.

Фей Гласкот предположи, че Лео "никога няма да промени" начина си на живот. „Опитах се да накарам Лео да влезе в законен бизнес; да използва парите си, да ги превърне в бели пари, да направи нещо, за което няма да се притеснява. Но в лицето на Лео има престъпник. Той се притеснява, че полицията се опитва да го хване и ги побеждава. Той получава ритник от това. Той обича този начин на живот; затова никога няма да се промени." Гласкот и Лео се развеждат през 1989 г. след 15-годишен брак.

След това Лео се жени за майката на Бианка - Александра. Двойката има три дъщери: Бианка, Алисия и Анджелина.

Александра Чензори, Бианка Чензори, Анджелина Чензори, Алисия ЧезориЦял екран
Бианка Ченсори с майка си и сестрите си Снимка: Алисия Ценсори/Facebook