Във вторник редакторите на TMZ публикуваха снимки, на които се вижда как барабанистът на Blink-182 е транспортиран в болница от линейка.

46-годишният Баркър, придружен от съпругата си Кортни Кардашиян, за първи път се появи в болницата West Hills във вторник сутринта. Съобщава се, че е посетил болницата с притеснение относно здравословен проблем. След това е откаран с линейка в медицински център Cedars-Sinai. Кардашиян последва линейката до Cedars-Sinai, според изданието.

Във вторник Травис написа в Twitter: "Бог да ме пази", но без повече контекст. Не е ясно дали постът има общо с хоспитализирането на звездата.

"God Save Me" е и заглавието на песен от наскоро издадения албум на Machine Gun Kelly Mainstream Sellout , който Баркър продуцира. Песента, на която Баркър е съавтор, отчасти е свързана с наркозависимост, възстановяване, психичен дисбаланс и слава.

16-годишната му дъщеря Алабама помоли феновете в Instagram за подкрепа. "Моля, помолете се за него", написа тя.

Повече подробности за състоянието на музиканта все още не се съобщават.

Барабанистът беше хоспитализиран през 2018 г. заради кръвни съсиреци в ръцете. Той също така е претърпял стафилококова инфекция, както и бактериална инфекция, която може да причини подуване, възпаление и болка.

Самолетна катастрофа през 2008 г. остави Баркър с изгаряния от трета степен по по-голямата част от тялото му. При катастрофата загинаха шестима души.

Превод: GlasNews.bg

Вече за последно: Кортни Кардашян сключи брак с Травис Баркър

Как Кортни Кардашиян счупи годежен пръстен за 1 милион долара?