54-годишната американска телевизионна водеща и филантроп Лорън Санчес, заедно с 60-годишния си годеник милиардер Джеф Безос, присъстваха на държавна вечеря в Белия дом в чест на японския премиер Фумио Кишида. За събитието тя избра тоалет, който от няколко дни търпи критики в мрежата.

Това не е първият път, когато буйната брюнетка Лорън залага на червено, което контрастира идеално с гарвановата й коса, но тоалетът на Rasario за 2200 долара с много дълбоко деколте се смята от мнозина за изключително неподходящ за подобно събитие.

Горната половина на роклята на Санчес се състоеше от дантелен корсет с прозрачна подплата между гърдите и корема й, докато долната половина беше дълга пола, която се спускаше до краката й, пише Daily Mail. Тя допълни визията с диамантени обеци и искрящ клъч, който блестеше, докато тя вървеше.

Лорън Санчес Джеф БезосЦял екран
Джеф Безос и Лорън Санчес в Белия дом Снимка: Getty

Читателите се чудят как една жена може да избере толкова смела рокля за много респектиращо събитие с участието на висши служители на два щата, защото на вечерята бяха и американският президент Джо Байдън и съпругата му. Под новините мнозина отбелязват, че въпреки че има много пари, знаменитостта няма вкус и разбиране за уместността на определена рокля.

„По дяволите, Лорън Санчес носеше това на вечеря в Белия дом? Опитва ли се да покаже новите „момичета“, които получи благодарение на пластичната хирургия? Малко безкласно, нали?“, „Лорън Санчес се облича като проститутка на вечеря в Белия дом. #Can'tBuyClass", "Гърдите на Лорън Санчес имаха собствен декор", "Лорън Санчес и милиардерът Джеф Безос на вечеря в Белия дом тази седмица не могат да се купят добър вкус и дрехи... кой е съгласен с мен?“, „Само аз ли, или годеницата на Джеф Безо, Лорън Санчес, се облича неподходящо през повечето време? Искам да кажа, че Белият дом иска да изглежда така? Добре”, „Тя на важна вечеря ли отива или на стриптийз клуб?”, „Парите не купуват класа”, пишат в коментарите.

Лорън не обръща внимание на критиките. Освен това, след завръщането си от Белия дом, тя сподели няколко снимки в своя Instagram, показвайки тоалета. Санчес публикува и снимка, направена в края на вечерта, на която се наслаждава на парче пица.

"Как започна... как завърши. Каква красива вечер в окръг Колумбия. Нямам търпение да ви покажа повече утре", написа тя.