Британско-американската актриса, продуцент и писател 72-годишната Джейн Сиймор каза, че отново е намерила любовта след връзка с музиканта Джон Замбети. Тя публикува снимки с новия си любим в Instagram.

"Никога не съм била толкова щастлива", каза звездата. Тя написа под новите си снимки: „Някъде във времето“, като добави усмихнато лице и сърца.

На снимките Сиймор носи златна рокля с черно и сребристо текстурирано сако. Тя допълни модерната визия със сандали с масивен ток. Замбети беше облечен с черен костюм, бяла риза с копчета и черни обувки. Двойката сияе, докато позираха пред дълга банкетна маса, която изглежда приготвена за вечеря, съобщава Fox News .

Джейн Сиймор, Джон Замбети, билярд, масаЦял екран
Снимка: instagram.com/janeseymour

Публикацията на носителката на Еми бързо беше залята с подкрепящи коментари и поздравления от нейни звездни приятели и фенове.

"Радвам се да те видя, толкова се радвам, че Джон е наистина добър човек. Браво, госпожице Джейн", написа актьорът Джо Ландо, който участва със Сиймор в хитовия телевизионен сериал "Д-р Куин, лекарката" от 1993 до 1998 г.

Какво се знае за личния живот на актрисата Джейн Сиймор

Преди да срещне Замбети, Сиймор имаше деветгодишна връзка със 74-годишния британски филмов продуцент Дейвид Грийн. Женена е четири пъти. Тя се омъжва за театралния режисьор Майкъл Атънбъро през 1971 г., но се разделят през 1973 г. Сиймор беше омъжена за Джефри Планър в продължение на една година от 1977 до 1978 г. През 1981 г. бившето момиче на Бонд се омъжи за бизнесмена Дейвид Флин. Двамата имаха дъщеря, Катрин, сега на 41 години, и син, Шон, сега на 38. През 1992 г. се разделят. Сиймор също беше омъжена за актьора и режисьор Джеймс Кийч от 1993 до 2015 г. и двамата имат 27-годишни близнаци Кристофър и Джон.

Сиймор обясни, че има близки отношения с всичките си бивши съпрузи и бивши партньори.

„Честно казано, все още съм много, много близка с всеки мъж, за когото съм била омъжена, и с всеки мъж, с когото съм излизала“, каза тя.