Принц Уилям няма "никакъв шанс" да се срещне с брат си Хари, когато посети Лондон на 8 май 2024 г. 

Експертът Андрю Пиърс смята, че срещата изглежда малко вероятна, тъй като Кейт Мидълтън продължава да се лекува от рак. Освен това скандалните мемоари на херцога на Съсекс „The Spare“ задълбочиха разрива между братята, пише Daily Mail.

Хари ще бъде в Обединеното кралство за 10-ата годишнина на Invictus Games (състезание за ранени военни и ветерани).

Принц ХариЦял екран
Принц Хари Снимка: Getty

Пиърс вярва, че болният от рак крал Чарлз III и най-малкият му син ще се срещнат по време на кратко посещение.

"Кейт все още се лекува и се възстановява. Мисля, че бих отдал голяма част от нейния стрес директно на принц Хари и книгата. Мисля, че беше много трудно за нея и краля", казва експертът.

Очевидно принц Хари ще отседне в някакъв хотел, а не в някоя от кралските резиденции, както направи през февруари 2024 г., когато пристигна у дома след новината за тежкото заболяване на баща си.

Крал Чарлз III и принц ХариЦял екран
Крал Чарлз III и принц Хари Снимка: Getty Images

„Надявам се кралят да го види [принц Хари]. Облекчението е, че тя [Меган] не идва. Тя живее в Америка с децата“, добави Пиърс.

За последно бившата американска актриса беше в Лондон за погребението на кралица Елизабет II през септември 2022 г. А децата им принц Арчи и принцеса Лилибет Даяна посетиха родината на баща си през лятото на същата година, когато бабата на принц Хари отпразнува платинения си юбилей на трона.