Британската певица и модел Виктория Бекъм попадна на критики в мрежата заради необичайните си поздравления към кралица Елизабет II за платинения юбилей на трона, пише The News.

Съпругата на известния футболист Дейвид Бекъм направи колажи със себе си и кралицата на Великобритания.

"70 години вдъхновение за мнозина! Включително и за мен, определено! Искрено поздравяваме Нейно Величество Кралицата за платинената й годишнина, какво постижение!" – пише 48-годишната Бекъм.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

На снимките героят на деня и съпругата на Дейвид Бекъм пият чай, седят пред компютрите, държат кучета и размахват ръце от прозорците на колите.

Поздравленията на певицата обаче възмутиха абонатите й, а вълна от критики буквално я заля. Мнозина обвиниха Виктория в "суета и нарцисизъм".

„Неуместно е да се прави това!“, „Какъв нарцистичен пост“, „Сериозно?“, „Отписване“, пишат последователите на британската знаменитост.

Част от публиката на Виктория Бекъм обаче хареса необичайното поздравление.

„И двете са красиви“, „Готини“, коментират последователите на Бекъм за фотоколажа.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Британската звездна двойка Виктория и Дейвид Бекъм присъстваха на специална вечеря, посветена на честването на платинения юбилей на кралица Елизабет II в Лондон. Това съобщи бившият футболист в своя Instagram.

"Виктория и аз се радвахме да прекараме време с тези невероятни хора, чийто принос кралицата призна. Беше страхотно да чуя вдъхновяващите им истории", каза съпругът на Виктория Бекъм.

Припомняме, че 48-годишната Виктория Бекъм показа стегнатата си фигура със спортна мини пола.

Междувременно кралица Елизабет пиеше чай с известния анимационен герой - мечето Падингтън.

Забавно видео разкри какво носи кралицата в чантата си