След новината за бременността на Сузанита, 24-годишната чалга певица Палома също обяви официално дълго пазената тайна.

Вече е ясно! Бебето на Сузанита ще е момче! ВИДЕО

Младата Пайнерка е бременна от приятеля си, когото показа на последователи си в Инстаграм за първи път малко след Нова година.

Очакваното бебе е и причината тя да се сгоди с гаджето си, за когото се шушука, че е милионер. Мъжът не е популярен в светските среди, а Палома не издава името му.

С този текст най-новото попълнение в отбора на Митко Пайнера обяви новината за бременността си: 

"Скъпи мои, казват, че една снимка струва повече от 1000 думи. С този кадър от последната ми фотосесия ви правя част от моето най-вълнуващо пътуване, което вече почти е към своят край. Още малко ми остава... Точно днес на празника на детето искам да ви пожелая да не забравяте, че децата са щастливи, защото са чисти души и че винаги имат в сърцата си място за още любов. Моето голямо и прекрасно семейство днес празнува с надежда, вяра и любов. Скоро ще ви зарадвам и с новини за моите нови музикални проекти. Още наесен подготвям изненади и нямам търпение да споделям още прекрасни емоции с вас. Не съм спирала да работя за Вас. Честит празник и на малката Пами, която не се страхуваше да мечтае!".

Палома изгря в музикалните среди благодарение на Анелия. Младата певицата е близка приятелка с щерката на доказалата се в бранша изпълнителка. Първата песен на Палома бе именно с Анелия.