Говори се, че противоречивият чичо на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит е бил обмислян от продуцентите за хитовото британско риалити шоу I'm a Celebrity...Get Me Out of Here тази година, но те се отказаха от идеята, въпреки че Голдсмит беше с рейтинг за „очевиден победител“.

Известно в други страни като Survivor, това британско риалити шоу събира знаменитости и ги изпраща в австралийската джунгла. Там героите се подлагат на различни тестове, за да получат храна за своя екип, пише The Sun. А след това публиката гласува кой от техните идоли да остане в лагера.

58-годишният бизнесмен милионер се срещна с кастинг екипа на I'm A Celeb и продуцентите на ITV първоначално смятаха, че той може да бъде фаворит по рейтингите.

Но имаше опасения, че той ще смути допълнително принцесата на Уелс и други членове на кралското семейство със своите забележки или действия на снимачната площадка на шоуто.

Смята се, че след неговото прослушване екипът на риалити шоуто е размислил и Гари няма да се появи в новия сезон на програмата.

„Гари беше в добра форма за австралийския буш и изпитанията, но това изглежда вече не влиза в плановете на отбора. Очевидно той може да бъде победител в рейтингите, но може би това е твърде голям риск“, каза вътрешен човек.

Силно татуираният Гари Голдсмит, брат на майката на Кейт Мидълтън, често смущаваше кралската племенница с поведението си.

Голдсмит, който направи състояние от £30 милиона от бизнеса си за набиране на персонал в ИТ, беше хванат да раздробява кокаин за проститутка във вилата си за парти в Ибиса във вестник през 2009 г.

Той беше глобен с £5000 и осъден на 12 месеца общественополезен труд.

А през 2017 г. той призна, че е нападнал съпругата си Джули-Ан и я е съборил на земята, докато е бил пиян.