56-годишната американска актриса и модел Памела Андерсън, след като прекара няколко продуктивни месеца в Съединените щати, се завърна в родния си Ванкувър, където има ферма на баба си, и съвсем наскоро показа на абонатите в Instagram плодовете на труда в истинския смисъл на думата.

Звездата от „Спасители на плажа“, която навремето плени зрителите по света с червения си бански, не излизаше от вкъщи без обувки и беше известна като секс символ, смени токчетата си с гумени ботуши и галоши, а вместо маркови тоалети облече обикновени градинарски дрехи и се зае с неща доста по-приземени.

Памела публикува на страницата си в социалната мрежа снимки на тиквички, картофи, диня, тиква и други зеленчуци, които тя лично отглежда.

„След няколко часа, прекарани в градината“, гласи надписът.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Още в началото на юли тя показа на феновете си как умело засажда разсад в градината си.

"Ще бъда тук, в моята градина, ще прекарам идеалния ден. Много неща за правене и подарък за себе си", подписа видеото звездата.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Феновете бързо забелязаха упоритата работа и таланта на Андерсън.

„Абсолютно страхотно! Имаше толкова много от моите краставици. Обичам да ги ям с домашно приготвен хумус. Благодаря ви, че споделихте“, „Памела! Напоследък препоръчах книгата ви на толкова много приятели! Моля, напишете друга скоро!“, „Животът, който живеете, изглежда толкова здрав и чист. Искам един ден да имам малка ферма", пишат те.

През 2021 г. Памела продаде пищното си имение в Малибу за почти 15 милиона долара и заедно с тогавашния си съпруг, бившия бодигард Дан Хейхърст, се преместиха в ранчото на баба й във Ванкувър. Актрисата купува семейното жилище преди 30 години. Бракът продължи само година. След като се раздели със съпруга си, Памела отново се появи в Малибу. Тя посещаваше модни ревюта и партита, снимаше се в реклами на бански костюми и водеше светски живот, който явно бързо й омръзна и сега Пам отново се наслаждава на рутината далеч от папарашките камери.