42-годишният американски фотомодел и актриса Парис Хилтън показа как заедно със сина си Финикс са отпразнували раждането на сестра му Лондон. Майката на две деца споделя новогодишни снимки в Instagram с повече от 25 милиона абонати.

„Празнуваме раждането на нашето момиченце Лондон с розова Коледа!“ — написа Парис и добави в коментарите, че много обича децата си.

Американската знаменитост позира до розова коледна елха в бежова рокля с флорален дизайн. Междувременно десетмесечният Финикс седи в ръцете на звездната си майка и се усмихва на камерата. Интересното е, че след като разкритикуваха формата на главата на детето, на последните си снимки той винаги позира с шапки.

„Майчинството те кара да блестиш!!!“, „Изглежда ще е много висок“, „Лондън Хилтън влияе от първия ден“, пишат последователи на знаменитости в коментарите.

42-годишният рисков капиталист Картър Реум и наследницата на известна хотелска верига се ожениха през ноември 2021 г. Година по-късно стана известно, че звездната двойка има син Финикс с помощта на сурогатна майка. А в края на 2023 г. Парис стана майка за втори път: светската личност роди дъщеря Лондон. Снимката на момичето обаче все още не е показана.

Парис Хилтън и Картър РеумЦял екран
Парис Хилтън и Картър Реум Снимка: Getty Images