Семейството на Мадона се "страхуваше от най-лошото", след като 64-годишната певица получи "сериозна бактериална инфекция".  

Епатажната артистка вече е в реанимация, след като се оказа, че е открита в безсъзнание. Тя се зарази на 24 юни 2023 г. и въпреки че здравето й се „подобрява“, звездата на сцената все още е „под лекарско наблюдение“. Съобщава се, че дъщеря й, 26-годишната Лурдес Леон, е била до нея през цялото изпитание.

Семеен приятел на световната суперзвезда разказа как семейството й се "подготвяло за най-лошото" след ужасяващото изпитание, тъй като "всички вярваха, че могат да я загубят", пише Daily Mail.

„През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развият нещата и семейството й се готвеше за най-лошото“, споделят те.

„Ето защо това се пази в тайна от събота. Всички вярваха, че можем да я загубим и това беше реалността на ситуацията“, каза вътрешен човек.

Нейният мениджър потвърди, че предстоящото турне на Мадона се отлага, като написа: „В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална инфекция, която доведе до няколко дни в интензивното отделение. Здравето й се подобрява, но тя все още е под медицинско наблюдение. Очаква се пълно възстановяване."

Припомняме, 64-годишната Мадона загуби съзнание и беше откарана в болница, където беше интубирана.

Мадона е приета в болница по спешност