Бившата служителка на круизен кораб Дара Тъкър разкри неудобна тайна за безплатните партита със сладолед и защо се провеждат на борда на кораба. Жената разказа за това в кратко видео, което публикува в TikTok. Видеото стана вирусно и бързо получи над 2,2 милиона гледания и над 3000 коментара.

Жената работела като певица на круизни кораби и разказа защо на почиващите може да се предлага безплатен сладолед по време на престоя им на кораба.

„Не знам защо, когато говоря за круизни кораби, всичко става много зловещо толкова бързо“, спомня си певицата за трудовия си опит.

Круизен кораб, кораб кораб, парти на круизен кораб, ужасна истина, социални мрежи, круиз, на борда на кораб, морга на корабЦял екран
Илюстративна снимка
 

Нейният клип беше отговор на един от коментарите, в който се казваше, че започват да раздават сладолед на кораб, ако членовете на екипажа имат нужда от повече място във фризера за тялото на починал пътник.

„Да, за съжаление, това често е вярно. Ако екипажът внезапно раздаде куп сладолед, това често е защото повече хора са умрели на кораба, отколкото има място в моргата. Предполагам, че побира около седем души и ако повече хора умрат на конкретен кораб, тогава трябва да преместят телата във фризера. Което означаваше, че трябва да направят място във фризера. Ако това се случи, се правеха партита на кораба с безплатен сладолед“, каза Дара.

@darastarrtucker Replying to @????????Ramen Goblin???????? #cruiseship #cruiseshiplife #cruiseshiptales ♬ original sound - Dara Starr Tucker

Преди около 10 години Дара била певица на круизен кораб и прекарала шест месеца в Средиземно море и Карибите. Тя изчислява, че един типичен круиз превозва между 25 000 и 30 000 пътници и че между 4 и 10 души умират при всяко пътуване.

„За щастие не трябваше да се справяме с такива неща, но бяхме приятели с някои от екипа, които трябваше да го вършат“, каза тя.

Много зрители бяха поразени от откритостта на бившата певица:

  • "Тук има медик от круизен кораб. Мога да потвърдя връзката между моргата и сладоледа...";
  • „Чакай, значи ако хората умрат на кораб, не се връщат от уважение към близките си? Всички ние просто продължаваме да се забавляваме, докато баба лежи мъртва във фризера?!“;
  • „Не ми е хрумвало, че на круизен кораб има морга... Трябва да помисля малко и да се върна“;
  • „Трябваше да отида на круиз през май, сега ще бъда онзи човек, който знае, че ако сервират куп сладолед, много хора са мъртви.“