Това се случило само ден преди неин концерт в Лос Анджелис. 33-годишната певица преди часове разкри, че е била бременна и е щяла да отглежда бебето си сама. Но лекарите открили, че бебето няма пулс.

Звездата качи снимка, на която държи тест за бременност, в Instagram.

"Вчера сутринта се смях с приятел, казвайки, че наистина ще бъде трудно концертът ми в Ел Ей утре вечер да премине, без да кажа на публиката, че съм бременна. От вчера следобед се страхувам от мисълта как ще премине концерта, без да се разпадна... След като отидох на третия си преглед и ми казаха, че вече няма сърдечен пулс.", написа тя.

Изпълнителката съобщи, че иска да пее и ще изнесе концерта, не защото избягва скръбта, а защото знае, че пеенето ще ѝ помогне. Това ще е втори концерт на звездата за последните 2 години и тя съобщава, че има нужда да пее, пише Днес.бг.

"Искам да съм честна и истинска и да не крия това, което чувствам. Заслужавам това. Искам да бъда колкото се може повече себе си в момента. Не само заради публиката, но и заради себе си, и заради моето малко бебе, което даде най-доброто от себе си", пише тя.