Почина по-малкият брат на Снуп Дог - Бинг Уортингтън. Световните агенции посочват, че 44-годишният мъж си е отишъл в края на миналата седмица. А 52-годишният хип-хоп изпълнител потвърди новината в Инстаграм. "Ще се срещнем отново", написа Снуп под снимката.

Що се отнася до причината на смъртта: "Тя ще бъде установена, когато излязат резултатите от токсикологията и доклада от аутопсията", заяви човек от екипа, който работи по случая. Снуп и Бинг през годините са работили заедно, като рапърът издига по-малкия си брат на ниво "мениджър", който ръководи турнетата му, а по-късно се превръща и в изпълнителен продуцент.

Пред различни издания през годините Бинг неведнъж е споделял, че благодарение на Снуп, с когото са полу-братя, той е това, което е. Майка им Бевърли Тейт почина през октомври 2021 г. на 70-годишна възраст, но причината за смъртта й и до днес остава неизвестна.

Иначе това не е първият случай, в който животът поставя Снуп в тежка ситуация, свързана със семейството му, предаде dir.bg .