Кристиано Роналдо получи скъп подарък - часовник на стойност 117 000 долара, украсен с 26 диаманта и посветен на мача от Шампионската лига през 2013 г. между Манчестър Юнайтед и Ювентус. Тогава Роналдо демонстрира невероятен удар с глава. За това пише Daily Mail.

Часовникът е направен от Jacob & Co. Изработен е в зелен цвят и е украсен с диаманти. Компанията планира да произведе цяла серия часовници, които ще представят най-добрите моменти от кариерата на Роналдо, с неговия емблематичен победен жест на гърба на часовника.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Кристиано Роналдо и неговият нов часовник

Роналдо се появи на откриването на бутика на Jacob & Co в Саудитска Арабия, където в момента живее и играе за ФК Ал-Наср.

Часовникът, който получи Роналдо, се нарича Heart of CR7 Baguette и струва 117 000 долара. Това е един от четирите часовника в колекцията, най-скъпият от които струва 145 000 долара.

Оперираха едно от децата на Роналдо

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Новият часовник на Роналдо

Роналдо е известен с невероятната си колекция от часовници на стойност около £5 милиона, включително часовника Franck Muller Invisible Baguette Diamonds Imperial Tourbillon. Часовникът е инкрустиран с общо 474 багетни диаманта и приблизително 70 рубина.

Футболистът рядко може да бъде забелязан извън терена без луксозен часовник, а също и без луксозна кола. Неговият автопарк става все по-голям. И той е оценен на 18 милиона паунда.

Роналдо, който подписа договор за 175 милиона паунда на година с Ал-Насър, може да си позволи каквито дрънкулки и кола пожелае. И той не пести от подаръци.

По време на Световното първенство по футбол в Катар неговата приятелка Джорджина Родригес беше забелязана да носи часовник Rolex GMT-Master II 40 mm 18k от бяло злато с фабрични диаманти, чиято стойност е около £400 000. Колекцията й от бижута се оценява на £3,4 милиона.

Молба за селфи ядоса Кристиано Роналдо ВИДЕО

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Превод: GlasNews.bg