Певицата призна, че е станала майка, качвайки Story в Инстаграм.

39-годишната Яница е на седмото небе от радост. Фолк звездата разкри, че е станала майка, публикувайки в Инстаграм профила си снимка от болничната стая. Фотото бе придружено със синьо сърце и усмихната емотикона на бебе с датата 08.08.2022.

Музикалните й продуценти са се свързали с нея, за да й честитят, а певицата развълнувано им споделила: "Много към щастлива, че вече съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с баща му избрахме за него името Преслав. Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и вярваме, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на д-р Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав!".

Яница и бебето съвсем скоро ще се приберат вкъщи, където ги очаква гордият татко. Певицата се надява бързо да се възстанови след раждането и да не бъде далеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница подготвя нова песен и видеоклип, с които да изненада приятно многобройните почитатели на поп фолка.

Феновете я издадоха - Яница е бременна ВИДЕО