Силвена Роу публикува провокативно фото на страницата си във Фейсбук.

Известният кулинар Силвена Роу предизвика бум от реакции в мрежата, след като сподели провокативна снимка. На фотото Силвена Роу позира в черен клин... и екстравагантен черен сутиен.

"В навечерието на моят пореден лъвски рожден ден! Вече по-близо до 60-то, отколкото до 50-то! Чудесна годишнина от моята сватба… 37 Мата! Еми, обичам го този юли!", написа Шеф Силвена Роу.

Към описанието на снимката, събрала над 4 хиляди харесвания, тя добавя още: "Нашето тяло е част от вселената, която ни е дадена, мястото, където се случват любовта, радостта и скръбта, където се разгръща щастието. Нашето тяло е сложна и красива проектирана система, която се превръща в най-добрия инструмент за здравословен и щастлив живот".

Силвена Роу отбеляза, че практикува биохакинг. Най-общо казано - биохакингът включва набор от техники за персонализиране на ежедневния ни режим чрез начина ни на хранене, употребата на специфични добавки, упражнение и други уелнес навици. Крайната цел на биохакинга е оптимизиране на енергията ни и оптимално здраве.

"Слава на Бог, благодарна за всички малки и големи благословии! Дните с тези благословии са подарък, а дните с трудности и тъга, за мен са урок! Вие си ме знаете, за мен е приоритет здравословно дълголетие! Практикувам БИОХАКИНГ! И така, грижата за тялото ми е приоритет, а и ключът към по-здравословен мозък, поддръжка на младостта и предотвратяването на стрес, наранявания и хронични заболявания", пише още Роу.

Известният кулинар разкри и как да станем неузнаваеми за 6 месеца:

1. Ставайте рано и установете ежедневна рутина;
2. Яжте истинска и пълноценна храна, а не преработената;
3. Разхождайте се навън всеки ден;
4. Упражнявайте (фитнес или други упражнения) 4/5 пъти седмично;
5. Спете поне 8 часа и разработете рутина за сън;
6. Изключете негативизма от живота си, включително енергийните вампири около вас;
7. Практикувайте само положителни разговори със себе си, почитайте се, обичайте се;
8. Медитирайте ежедневно;

"Остава само да го изпълните! Не става дума за съвършенство, а за последователност! Дерзайте, живейте живот, който е вдъхновен и надъхан!", добави тя.

А като послепис към поста си добавя: "Ако моята снимка раздразва някои, извинявам се предварително, но време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея. Ако аз мога да изглеждам така на годините, на които съм, всеки и го може… и горе ви казвам как! Това не е фукня, а закачка и напомняне , че никога не е късно да се започне самоусъвършенстването! Силно тяло = Силен дух".