74-годишната съпруга на принц Чарлз Камила Паркър-Боулс призна, че не споделя варианта за подарък от внуците си за 75-ата годишнина, пише Vogue.

Херцогинята на Корнуол е изненадана колко бързо са пораснали нейните внуци, децата на Том Паркър-Боулс и дъщеря й Лора Лопес.

„Момичетата започват да се възхищават на дрехите и грима и, знаете ли, страшно е, когато видите как излизат с пробити уши, с куп нова козметика, със смешен цвят на косата“, сподели съпругата на бъдещия крал на Великия Великобритания впечатленията си от съвременното поколение младежи.

Камила Паркър-Боулс и принц Чарлз се ожениха през 2005 г
Камила Паркър-Боулс и принц Чарлз се ожениха през 2005 г. Снимка: Instagram/@clarencehouse

Оказва се, че внуците на херцогинята й предлагат най-накрая да си пробие ушите на 75-ия си рожден ден през юли 2022 г., което тя не смееше да направи през целия си живот. Камила Паркър-Боулс обаче не приема подобни подаръци и не е готова да опита нещо ново.

"Това няма да стане! Няма да си подаря пробити уши за 75-ия си рожден ден. Убеждават ме, но нищо няма да ме накара да си пробия ушите", откровено каза пред репортери бъдещата юбилярка.

Камила Паркър Боулс и кралица Елизабет
Камила Паркър Боулс и кралица Елизабет Снимка: Getty Images

През 2022 г. има редица юбилеи в британското кралско семейство. Най-важното събитие на годината беше платиненият юбилей на кралица Елизабет на трона. В началото на 2022 г. Кейт Мидълтън посрещна своите 40 години, принц Уилям наскоро отпразнува 40-ия си рожден ден, а впоследствие се очаква и 75-годишнината на втората съпруга на принц Чарлз.

Превод: GlasNews