Джомони Зиглер беше арестуван в петък, след като се промъкна в затворения комплекс на 43-годишната Ким Кардашиян и се приближи доста близо до дома й, казаха източници от правоприлагащите органи пред TMZ. В крайна сметка той не стигнал до самия имот на бизнес дамата, а бил точно до него.

Това било достатъчно на охраната на звездата да повика полиция. Мъжът е задържан за нарушаване на ограничителна заповед.

В края на януари риалити звездата Ким Кардашиян получи временна забрана срещу мъж, който идвал в дома й няколко пъти, наричал я своя „жена“ и дори й подарил годежен пръстен.

За този месец е насрочено изслушване за обсъждане на възможността за предоставяне на постоянна забрана. Мъжът обаче не го дочакал.

Зиглер беше арестуван с опция за плащане на гаранция от 20 000 долара. Според изданието има съмнения, че той отново може да извърши престъпление, ако е на улицата.

Според Ким Кардашиян 28-годишният мъж има криминално досие, което включва незаконно притежание на огнестрелни оръжия и заплахи.

Припомняме, през октомври миналата година, въпреки факта, че затвореният град Hidden Hills е добре охраняван, престъпник на име ДеАндре Уилямс влезе в личната територия на Ким Кардашиян и на практика се промъкна в къщата й.

Превод: GlasNews