42-годишната Бритни Спиърс попадна в черния списък на петзвездния хотел Four Seasons в Лос Анджелис. Това се случи, след като гостите се оплакаха от странното поведение на изпълнителката и разходките й топлес край басейна, които ги карат да се чувстват неудобно.

Позовавайки се на три източника, The Sun пише, че на персонала в курорта Westlake Village им е писнало от лудориите на поп звездата през последната година. Спиърс често е отсядала в хотела, който е само на минути от нейното имение за 14 милиона долара в Таузънд Оукс.

При един от престоя си в хотела звездата публикува снимка в социалната си мрежа, на която позира на легло само по гащи. В същото заведение тя прекара и брачната си нощ с най-добрия си приятел и мениджър Кейд Хъдсън.

Четири сезона Лос Анджелис, Бритни СпиърсЦял екран
Бритни Спиърс в хотел Four Seasons в Лос Анджелис Снимка: Instagram/britneyspears

Въпреки факта, че Бритни все още е световна знаменитост, Four Seasons не се церемониха с нея.

"Бритни ходи във Four Seasons в Уестлейк Вилидж от много години, но напоследък създава главоболия на персонала. Миналата година й беше забранено да влиза в хотела, свалиха й забраната, а сега отново й забраниха. Някои гости се оплакаха, че е била топлес край басейна и ги кара да се чувстват неудобно, а поведението й често е странно и досадно. Персоналът говори за това в целия хотел и е много жалко, но в момента тя не е позволена там, особено в спа центъра. Бритни може да бъде знаменитост, но тя не може да тича наоколо и да прави каквото си иска във Four Seasons“, каза вътрешен човек.

Хотелът е домакин на много високопоставени и богати гости, които харчат хиляди долари там, независимо дали по работа или за удоволствие, и не искат да се чувстват неловко, каза той.

Когато изданието изпрати искания за коментар до представители на певицата и хотела, Спиърс нарече историята „невярна“. Хотелът предпочете да запази мълчание.

Хотел Four Seasons е сгушен в подножието на планината Санта Моника, между слънчевите плажове на Малибу и прочутите лозя на Санта Барбара.

Хотел Four SeasonsЦял екран
Хотел Four Seasons Westlake Village Снимка: Google Maps

Цените на стаите тук варират от $500 до над $1000 за някои луксозни апартаменти.

Превод: GlasNews