Звездата от сериала от 90-те, 61-годишната Хедър Локлиър, сериозно притесни феновете, когато беше видяна в Малибу. Говореше си сама и се държеше неадекватно. И сега нейни приятели съобщават, че актрисата отново е започнала да пие. 

Хедър Локлиър се върна към пиенето след 20-ата си рехабилитация и се пристрасти към Ozempic, популярно лекарство за отслабване сред холивудските звезди. Вътрешен човек казва, че семейството й е много притеснено, но не може да направи нищо по въпроса.

"Всички се чувстват безпомощни", каза източникът, пише Daily Mail. Той отбеляза, че след няколко години трезвеност и повече от дузина рехабилитационни курсове, Хедър Локлиър се върна към пиенето.

Хедър Локлиър, актриса, звезда от Мелроузцял екран
Хедър Локлиър след поредна рехабилитация Снимка: Getty Images

"Хедър пие. Семейството е много загрижено. Ричи Самбора, нейното семейство, особено дъщеря й Ава, която я обича толкова много", продължи източникът.

„Текила винаги е била нейната напитка. Тя не може да я откаже. Тя също е на Ozempic и е обсебена от теглото си. Тя загуби 18 кг“, каза вътрешният човек.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

Проблемите на Хедър започват през 2006 г., когато тя катастрофира пияна и се раздели с Ричи Самбора. Следващото десетилетие беше изпълнено с хоспитализации, няколко ареста и престой в рехабилитация.

През февруари 2018 г. тя беше арестувана за домашно насилие и побой на полицай, който докладва за инцидента в нейното имение Thousand Oaks, Калифорния.

През юни същата година тя отново е арестувана, защото се е нахвърлила срещу служител на линейка, когото е извикала. След като полицията идваше редовно в дома й, тя дори се сби с годеника си Крис Хайсър и го ухапа по носа.

Съдът постанови, че тя трябва да премине 30-дневна рехабилитация в психиатрична болница със 120 дни затвор условно.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chloe ❀ (@heatherxtommy)

Хедър Локлиър и Томи Лий

„Хедър се отърва толкова леко без пробация или отговорност, след като наби ченгета и след това заплаши шофьори на линейки. Липсата на наказание й позволи да продължи да се крие на върха на планинското си имение и да пие текилата си“, каза вътрешен човек.

Превод: GlasNews