Приятелката на 60-годишния актьор Брад Пит, Инес де Рамон, отпразнува 34-ия си рожден ден на 19 декември, ден след юбилея на известния си приятел.

В края на седмицата в медиите се появиха снимки, на които рожденичката и приятелите й отиват в престижния клуб E. Baldi в Бевърли Хилс, където тя e отпразнувала рождения си ден, но Пит не е забелязан на празненството, пише Daily Mail.

На снимките Инес изглежда спокойна и много щастлива. Тя е носила красив букет от розови и бели лилии и подаръци, пъхнати в пазарска чанта на Neiman Marcus.

Красавицата е била облечена в рокля с цепки на ханша, черен чорапогащник и лъскави мокасини с катарами отстрани. В ръцете й имало две дамски чанти, а около врата й - нежно сребърно украшение.

Според приятели Брад "изглежда по-спокоен от преди" след една година връзка с Де Рамон.

"Той определено е по-спокоен, отколкото беше през последните няколко години. Изглеждат много удобни заедно", казват те.

Връзката с Инес за Пит е първата сериозна след развода му с Анджелина Джоли. Според слуховете актрисата не е доволна, че Брад има постоянна страст.

Въпреки това двойката се радва един на друг. Те наскоро са присъствали заедно на 12-тата годишна Art+Film Gala на LACMA в Лос Анджелис, където са си прекарали страхотно. 

Снимка: BackGrid