След като скандалните мемоари на принц Хари "Spare" се появиха на бял свят, той и Меган Маркъл, изглежда, спряха да бъдат канени на светски събития, пише Daily Mail .

Хари и Меган не бяха на чаеното парти на BAFTA All-Star в Лос Анджелис. Освен това вътрешен човек каза, че ръководителите смятат, че „това би било ужасна идея“. На партито, наред с други, имаше звезди като Кейт Бланшет и Кейт Хъдсън.

"Принц Хари нападна кралското семейство в своята книга и поредица от интервюта. И на американския екип беше напомнено, че неговият брат, принц Уилям, е президент на BAFTA. Следователно постилането на червения килим за Хари и Меган би било като взривяване на ядрена бомба. Това е забранено", каза вътрешен човек.

Чаеното парти BAFTA е „главното събитие“ в Лос Анджелис. Според официалния уебсайт той кани различни "номинирани, състезатели и гости на уникално елегантно събиране".

Партито има дълга традиция да признава най-добрите таланти в киното и е изключително популярно сред номинираните, които търсят отдих от забързания и взискателен сезон на наградите.

Въпреки това, по-рано PR специалисти прогнозираха, че разкритията на принц Хари, особено тези, свързани с дивите му партита в младостта му, разбира се, ще привлекат читатели, но няма да имат най-добри последици. Особено за Меган Маркъл, която направо заяви, че може да започне политическа кариера. Сега, след като съпругът й призна, че взема наркотици, бъдещата й политическа кариера е застрашена.

Но в мемоарите имаше и трогателни моменти. Например, Хари си спомни как по време на сесия с психолог ароматът на парфюма на принцеса Даяна помогнал да събуди спомени за нея.

Превод: GlasNews