Принц Хари и Меган Маркъл отново бяха хванати в лъжа, пише Page Six.

Както знаете, херцозите на Съсекс активно си сътрудничат с популярната стрийминг услуга Netflix, създавайки за тях уникално съдържание за британското кралско семейство. Наскоро обаче стана известно, че херцозите на Съсекс са направили противоречиви един на друг изявления.

Това поведение на съпрузите предизвика смесена реакция от продуцентите на ексклузивния проект за Netflix и издателската къща Penguin Publishing, занимаващи се с мемоарите на кралския син.

"Голяма част от шоуто беше в противоречие с това, което Хари беше написал, така че се превърна в проблем. И тогава Хари и Меган се обърнаха към създателите на филма с молба да върнат съдържанието, което самите те предоставиха", казва източник, близък до двора.

Принц Харицял екран
Принц Хари Снимка: Getty Images

Внукът на покойната кралица Елизабет II и неговата любима планираха да отложат пускането на нови проекти до 2023 г. Лидерите на стрийминг платформата обаче настояха сериалът да излезе преди края на 2022 г., така че херцозите на Съсекс да не могат да повлияят на решението им по никакъв начин.

Принц Хари и Меган Маркълцял екран
Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty Images