Както се оказа, принц Хари се надявал да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за тяхното възпитание и травма от детството им в подкаст на Spotify. Той обсъдил идеите си за възможни шоута с няколко продуценти и продуцентски компании, като им казал как иска да говори с противоречиви личности за детството им и как са станали мъжете, които са днес. 

Съобщава се също, че е искал да говори с папа Франциск за религията. Но тази идея не намерила подкрепа, пише Bloomberg. Освен това Spotify се съмнява, че гореспоменатите личности ще се съгласят на интервю. И дори да са съгласни, Путин и Тръмп едва ли са хората, които обсъждат травмите си от детството с някого.

Подкастът „Архетипите на херцозите на Съсекс“ беше затворен миналия четвъртък. И сделката им за 20 милиона долара е провалена. Меган Маркъл успя да вземе няколко интервюта, които бяха критикувани от потребителите. Тя общува с тенис звездата Серина Уилямс, поп сензацията Марая Кери и комика Тревър Ноа.

Стрийминг гигантът и аудио компанията от Съсекс Archewell Audio пуснаха съвместно изявление миналия четвъртък, в което обявиха, че „взаимно се съгласиха да се разделят и се гордеят с подкаст поредицата, която направиха заедно“.

И сега започнаха да излизат подробности за това с кого Хари и Меган биха искали да записват подкасти. А също и скандалната новина, че Меган Маркъл е обвинена във фалшификация на интервю.

Изпълнителният директор на Spotify Бил Симънс дори нарече двойката „шибани измамници“.

Херцогът на Съсекс, за когото вътрешни лица казаха по-рано този месец, че ще спре откровените интервюта, които критикуват кралското семейство, защото той и Меган нямат „нищо за казване“, също планира шоу за бащинство.

Хари и Меган подписаха сделка за 20 милиона долара със Spotify в края на 2020 г., според The ​​Wall Street Journal, но вътрешни хора, близки до аудио гиганта, твърдят, че кралската двойка не е успяла да изпълни стандарта за производителност, необходим за получаване на пълното изплащане.

Но Меган не се е отказала от идеята да прави подкасти, така че сега иска да намери нов дом за своя проект.

Меган и Хари обаче не са в бедност. Мемоарите на принца Spare бяха част от сделка за книга на стойност 20 милиона долара с Penguin Books.

Двойката също така си партнира с Netflix, за да създаде документален сериал, наречен Хари и Меган.

Превод: GlasNews