Принц Хари ще говори за мемоарите си пред камерите, пише Mirror. Съобщава се, че херцогът на Съсекс обмисля предложения от големите американски телевизионни канали. Синът на крал Чарлз III планира да рекламира скандалните си мемоари под формата на разговор с журналисти.

Водещата на CBS и близка приятелка на херцогинята на Съсекс, Гейл Кинг, може да бъде събеседник на принц Хари, според източник.

Освен това е известно, че принц Хари вече е обсъдил пускането на специално телевизионно интервю. Вероятно той ще стане не по-малко скандален от разговора между херцозите на Съсекс и телевизионната водеща Опра Уинфри в началото на 2021 г.

Принц Хари и Меган Маркълцял екран
Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty Images

В момента вниманието на феновете на британското кралско семейство е приковано към излизането на сериала "Хари и Меган". В документалния филм херцозите на Съсекс разказаха за запознанството и началото на връзката си.

Известно е, че в последните епизоди принц Хари и Меган Маркъл ще разкрият скандални подробности от живота в Бъкингамския дворец, след което отношенията между херцозите на Съсекс и членовете на кралското семейство окончателно ще рухнат.

Превод: GlasNews