На 9 януари принцеса Катрин от Уелс ще отпразнува своя 41-ви рожден ден, но настроението й едва ли ще е празнично, като се има предвид, че на 10 януари излиза книгата на принц Хари "Spare", където освен всичко друго се споменава и тя, пише Hello.

Кейт прекара коледните празници със семейството си в Норфолк, присъединявайки се към крал Чарлз и кралицата Камила в Сандрингам за Коледа и присъства на коледна служба със съпруга си и всички деца. Освен това кралското семейство посети тематичния парк в Лапландия, а Уилям заведе съпругата си на разходка с колата на Джеймс Бонд Aston Martin DBX707.

Миналата година 40-ият рожден ден на Катрин беше отбелязан с факта, че дворецът Кенсингтън представи три портрета на тогавашната херцогиня на Кеймбридж.

Къде и как принцесата на Уелс ще празнува рождения си ден тази година все още не се съобщава, но със сигурност се знае, че интервюта с принц Хари, които той даде като част от промоционалното турне на мемоарите си, ще бъдат излъчени по ITV1 и CBS на 9 януари.

Херцогът изглежда готов да разкаже за обтегнатите си отношения с брат си Уилям и баща си, крал Чарлз III.

„Искам семейство, а не институция. Бих искал баща ми обратно, бих искал брат си обратно“, казва той на журналист.

Превод: GlasNews