Въпреки че принц Луис, синът на Кейт Мидълтън и принц Уилям, все още е твърде малък, за да присъства на музикални фестивали като Гластънбъри, той се появи там. Под формата на знаме.  

Принц Луи отдавна радва феновете на кралското семейство със своето земно поведение и забавни лудории. А снимката му, направена на миналогодишния Trooping the Color, се превърна в мем.

Известната снимка е направена, когато Луис е на балкона с висши членове на кралското семейство, гледайки как RAF прелита. Той запуши ушите си с ръце и направи гримаса, вероятно заради силния шум, когато самолетите прелитаха над балкона на Бъкингамския дворец.

Принц Луи, кралица Елизабетцял екран
Принц Луи на балкона на Бъкингамския дворец през 2022 г Снимка: Getty

Този момент завладя сърцата на зрителите и година по-късно хората все още помнят емблематичния образ.

Вече се появи на тениски и чаши, а сега и на знаме. Както един потребител на Twitter написа, "Принц Луи е легенда в процес на създаване."

принц луис, гластънбърицял екран
Знаме, изобразяващо принц Луи Снимка: Twitter The Crown Chronicles

За първи път знамето с принц Луис се появи миналата година на Гластънбъри, а сега отново бе показано сред публиката, пише Експрес.

За този музикален фестивал такива знамена и плакати с лозунги са обичайно нещо. Всяка година в тълпата се развяват много знамена с мемета, политически лозунги и забавни поговорки.

На фестивала обаче присъстваха не само известни изпълнители и знаменитости като Кара Делевин. Тук бяха и принцеса Беатрис и нейният съпруг Едоардо Мапели Моци. Дъщерята на принц Андрю се постара да не привлича вниманието върху себе си, затова избра черен топ, дълга черна пола и черни маратонки за излизане.

Гластънбъри завърши в неделя с изпълнение на Елтън Джон пред 100-хилядна публика. Той трябваше да бъде придружен от Дуа Липа и Бритни Спиърс, но те не бяха на сцената.

По време на фестивала се представиха легенди като Guns N'Roses, Arctic Monkeys, Lizzo и Lewis Capaldi.