40-годишният принц Уилям се появи внезапно на сватбата на бившата си приятелка Роуз Фаркуар в Глостършир. Той дойде на тържеството сам, без Кейт Мидълтън, пише Daily Mail.

Роуз се смята за първата официална приятелка на Уилям, с която той имаше сериозна връзка. Но по-късно се срещна с Кейт Мидълтън и всички знаем как завърши това - с луксозна сватба.

Роуз се омъжи за Джордж Гемел в Света Богородица на очарователна малка церемония в английски стил. Гемел е доведен син на барбадоския строителен магнат сър Чарлз Уилямс, който почина миналата година.

принц уилям, роза фаркуар, бивша приятелка на принц уилям, сватба 2022, принц уилям бившцял екран
Роуз Фаркуар, бившата приятелка на принц Уилям, се омъжи Екранна снимка

Тъй като сватбата беше зимна, роклята на булката беше украсена с кожа. Излизането пред света на на Уилям идва само дни след безпрецедентната атака на Хари срещу кралското семейство от Netflix.

Принцът на Уелс, облечен в елегантен черен смокинг и подходяща папийонка, се вмъкна дискретно през задната врата, за да присъства на тържеството, без да привлича твърде много внимание върху себе си.

Принц Уилям на сватбата на Роуз Фаркуар
 

На тържеството присъстваха много стари приятели на Уилям и доскоро приятели на принц Хари. Но той спря да говори с повечето си стари британски приятели, след като се ожени за Меган Маркъл.

И така, на сватбата беше Гай Пели, близък приятел на принцовете и кръстник на принц Луи. Присъстваше и Оливия Хънт, последното гадже на Уилям преди да срещне Кейт, със съпруга си адвокат Никълъс Уилкинсън, а бившият приятел на Кейт Рупърт Финч се появи със съпругата си Наташа Руфъс Айзъкс.

Имаше и приятел на принц Хари Том "Скипи" Инскип, с когото Хари се скараха, след като го посъветва първо да погледне Меган, преди да се ожени за нея.

Припомнете си, че всички присъстващи приятели на Уилям и Роуз се познават от детството и от университетските времена. Уилям и Роуз, дъщеря на бившия конник на кралицата майка и бивш майстор на лова Бофорт.

Роуз Фаркухар, бившата приятелка на принц Уилям, се омъжи за доведения син на милионер
 

Тя се среща с Уилям през 2000 г., след среща в поло клуба Beaufort в Глостършър, след като Уилс завършва своето A-level в Eton.

Роуз и Уилям винаги са били в добри отношения и често са се срещали на сватби през годините благодарение на общите си приятели. И така, Роуз присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Роуз Фаркуар, бившата приятелка на принц Уилям, се омъжи
 

След раздялата с Уилям Роуз се премества в Ню Йорк, където учи актьорско майсторство в Института Лий Страсбърг.

Тя е певица и автор на песни, която се появи в The Voice в Обединеното кралство през 2016 г. и в момента работи в замъка Белвоар на херцогинята на Рътланд.

Превод: GlasNews