34-годишната принцеса Юджини, племенницата на британския крал Чарлз III, стана един от 400-те гости на сватбата на херцога на Уестминстър и Оливия Хенсън, а след церемонията, заедно с други гости, присъства на сватбеното тържество, избирайки много смел тоалет за нея.

За присъствието на луксозен прием в резиденцията на семейство Гросвенър, Итън Хол, близо до Честър, Юджини избра черна макси рокля с къс ръкав „Lea“ и висока цепка, струваща $950 от лондонската марка Saloni, украсена с бродерия отпред. Тя завърши визията със златен клъч с пискюли Neeson от кожа Gold Capra от марката Anya Hindmarch за $628 и златни винтидж кожени сандали от Aquazzura за $1030, пише Hello.


 
Модният външен вид на принцеса Юджини

Модните експерти останаха леко изненадани от избора на принцесата на черен тоалет, а други гости заложиха на пастелно жълти и дъгови омбре рокли.

Сватбата на Хю Гросвенър, херцог на Уестминстър, един от най-добрите ергени и най-богатите хора във Великобритания, и Оливия Хенсън се състоя в катедралата на Честър. Младоженците запазиха в тайна подробностите около сватбеното тържество.

Освен Юджини, която дойде на сватбата без съпруга си Джак Бруксбанк и децата, там бяха принц Уилям без Кейт Мидълтън, Чарли ван Страубензи и съпругата му Дейзи, Уилям ван Кътсем и др.

Принц Хари, чийто син Арчи беше кръстен от херцога на Уестминстър, не беше на сватбата. Според съобщения в медиите херцогът на Съсекс е отказал поканата за церемонията, но е предал „любовта си и най-добрите си пожелания“ на булката и младоженеца.


 
Кралските наблюдатели са убедени, че причината за демарша на Хари е разривът с по-големия му брат принц Уилям, който беше сред гостите.