Кейт Мидълтън ще даде приоритет на трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, през лятото на 2024 г. 

Принцесата на Уелс се оттегли от публичните кралски задължения и продължава да се бори с неизвестна форма на рак. Вътрешен човек наскоро разкри, че майката на три деца планира да направи това лято "незабравимо" за своите наследници: 10-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи, пише Closer Weekly.

"Лятото е време, когато Кейт просто иска децата да бъдат деца и да бъдат малко по-свободни. Това лято, повече от всякога, ще бъде посветено на децата", каза източник, близък до семейството на Уелс.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка: Getty

Друг кралски експерт Кристофър Андерсен каза, че страничните ефекти от химиотерапията ще направят принцесата по-малко активна през лятото, но това не я плаши.

„Кейт не иска те (децата – бел. ред.) да се тревожат за нея – тя винаги е смятала, че е нейна работа да се грижи за тях – което означава, че Джордж, Шарлот и Луис ще бъдат заети с неща като езда, плуване“, каза Андерсен.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка: The Prince and Princess of Wales/instagram

Както знаете, Кейт Мидълтън се възстановява в Anmer Hall, селска къща в имението Сандрингам на кралското семейство в Норфолк. Това е подарък на принца и принцесата на Уелс от кралица Елизабет II. Сандрингам също е мястото, където британското кралско семейство се оттегля през лятото.