Плановете за рождения ден на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън бяха разкрити . 

Съпругата на принц Уилям ще навърши 42 години във вторник, 9 януари 2024 г., и вероятно ще празнува този уикенд, заобиколена от семейството и приятелите си, включително съпруга си и трите им деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, пише People.

Въпреки че рожденият ден на снахата на британския крал Чарлз III обикновено е частно и скромно събитие, нови подробности за празненството се появиха от минали години.

Докато принцът и принцесата на Уелс живеят в Уиндзор, рожденичката вероятно ще прекара 42-ия си рожден ден в провинциалния им дом в Норфолк, Анмър Хол. Имението е подарък от кралица Елизабет II за сватбата на двойката през 2011 г. и се знае, че Кейт се чувства тук като у дома си. Тук 10-годишният принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луис в момента са в училищна ваканция за Коледа, така че принц Уилям и принцеса Кейт все още не са започнали своите кралски задължения през 2024 г.

Уелско семействоЦял екран
Уелското семейство Снимка: Getty

Списъкът с празничните гости преди това включваше родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, приятеля на Уилям Том ван Страубензи и съпругата му Луси Ланиган-О'Кийф и други.

През уикенда за рождения ден уелсците бяха видени да присъстват на служба в църквата "Света Мария Магдалена" в имението Сандрингам в Норфолк, където кралското семейство наскоро отпразнува Коледа.

През 2021 г. Мидълтън присъства на чаено парти за рождения си ден, организирано от съпруга и децата й в Anmer Hall.

Уелско семействоЦял екран
Уелското семейство Снимка: Getty Images