В медиите се появиха версии коя може да е новата избраница на певеца Филип Киркоров. Повод за подозрение, освен общите снимки, стана и синът на блондинката.

След като шоуменът се разведе с Алла Пугачева през февруари 2005 г., той неведнъж беше заподозрян в любовни връзки, но никога не обяви официално връзка.

Въпреки това, напоследък звездата все по-често се вижда с генералния продуцент на центровете Sound Media, GUTSERIEV MEDIA и концертната зала Live Arena Татяна Тур.

Както пише Utro.ru, жената е една от най-сериозните фигури в домашния шоубизнес. Напоследък Киркоров се появява с нея на всички събития, докато двойката по всякакъв начин подчертава нежното си отношение един към друг. Така медиите многократно отбелязват целувки и прегръдки, показващи любов и страст.

Заобиколена от Киркоров, Татяна получи титлата „булка“. Известно е, че тя отглежда син. Момчето много прилича на Киркоров и медиите смятат, че „тук всичко е ясно без думи“.

В социалните мрежи Тур има много общи снимки на Киркорови, което вероятно показва степента на тяхната близост, за която продуцентът иска да разкаже на целия свят.

 
 

Тур и Киркоров

Припомняме, по-рано в интернет се появиха снимки на прекрасната трансформация на Киркоров след пластична операция.

Пълна трансформация на Филип Киркоров след пластична операция СНИМКА