Зашеметената реакция на принц Хари, когато съпругата му Меган Маркъл целува негов съотборник в поло, се превърна в хит в социалните мрежи.

Херцогът на Съсекс и неговият отбор Royal Salute Sentebale спечелиха на състезанието миналия петък в Уелингтън, Флорида, а бившата звезда от "Костюмари" беше на разположение, за да ги поздрави за победата. Тя беше видяна да държи трофея и да целува Хари, но именно поздравленията ѝ към неговия съотборник накараха феновете да говорят, пише "The Mirror".

Отборът на Хари спечели и двете игри пред около 300 зрители за победата в минитурнира. Кратък клип на общуването на херцогинята на Съсекс с капитана на отбора на Sentebale Малкълм Боруик стана вирусен, след като Меган целуна номер 4 по двете бузи.

На кадрите се вижда как Хари изглежда зашеметен от действието и сякаш се изправя срещу съотборника си. На следващите кадри обаче се вижда как принцът започва да се смее с Боруик на случката, което изглежда показва, че това е било по-скоро шега, отколкото лошо възпитание.

Потребителите на социалните мрежи обаче все пак побързаха да коментират краткото видео, като един от тях заяви: "Това обръщане на раменете каза много!" Друг пък се превърна в любител на четенето по устните, настоявайки, че знае какво е казал Хари на Малкълм, като каза: "Нашият наистина каза: "Стига, бро, не и е жена ми".

@czedits__fp__ ???????? #princeharry#meghanmarkle#sussexroyal#sussex_family#royal#harryandmeghan#dukeharry#duchessmeghan#dukeofsussexs#duchessofsussex#fyp#meghanandharry#dukeandduchess#royalcouple#meghanmarkleandprinceharry#princehenry#meghanmarklestyle#princeharryandmeghanmarkle#princeharryedit#meghanmarkleedit#fouryou ♬ původní zvuk - •sussex family•

Трети се съгласи и добави: "Хари каза: чакай малко, приятел", като добави няколко плачещи от смях емотикони. Четвърти пък омаловажи шегата, като каза: "Изглежда, че той на шега каза какво е това, а Меган се засмя и го потупа".

Това се случва в момент, в който се твърди, че камерите са се завъртели на събитието преди един от последните проекти на двойката в Netflix. Дуетът е в последната година от многомилионния си договор със стрийминг гиганта, но има още два сериала в процес на подготовка за производство.

Превод: GlasNews