43-годишната австралийска актриса Ребел Уилсън е била откарана по спешност в болница след "каскадьорски инцидент" на снимачната площадка на новия й филм. Това съобщи самата тя в профила си в Instagram.

Както знаете, звездата от Pitch Perfect приключва снимките на нов проект, по който работеше в Савана, Джорджия. Продукцията и снимките обаче не завършиха много добре - знаменитостта беше откарана в болница и имаше шевове на носа заради нараняване.

Ребел сподели снимка на разкървавения си и наранен нос, като написа: „Не по начина, по който исках да свърша този филм. Три шева и в болницата снощи след инцидент с каскада в 4 сутринта.

Нараняването на Ребел изглежда е било на снимачната площадка на новия инди филм „Силната булка“, в който тя поема ролята на таен агент и прислужница на най-добрата си приятелка. Синопсисът на екшън комедията гласи: „Когато група наемници вземат за заложници пищна сватба, те нямат представа какво ги очаква, тъй като шаферката всъщност е таен агент, готов да отприщи адски огън върху всеки, който развали сватбата на най-добрата й приятелка. "