Британският певец и бивш член на Take That Роби Уилямс вярва, че извънземните умишлено са го избрали да стане техен пратеник на Земята, тъй като той е известна личност.

50-годишният музикант казва, че е имал няколко близки срещи с извънземни и веднъж видял НЛО толкова близо до себе си, че можел да го удари с „топка за тенис“, пише Daily Star. Роби е убеден, че извънземните продължават да идват при него, защото искат той да използва статуса си на поп звезда, за да каже на света, че „истината е някъде там“.

„Понякога си мисля, че има много различни теории, които всички ние имаме за тези извънземни неща. Опитвам се да разделя нарцисизма и егото, но през повечето време без успех. Често се чудя дали трябва да гледам на срещите с НЛО от публична платформа. Но трябва да говоря за това“, каза певецът.

Роби живее в Бевърли Хилс със съпругата си Айда Фийлд и четирите им деца: Теди, Чарли, Коко и Бо.

Роби Уилямс, певец, Айда ФийлдЦял екран
Певецът Роби Уилямс със съпругата си Айда Фийлд Снимка: Getty Images

Според хитмейкъра на "Ангелите" той е прекарал повечето си срещи с извънземни в Лос Анджелис. Уилямс каза, че смята, че американският град, в който е живял от близо 15 години, е магнит за посетители от други светове.

„По някаква причина се чувствам по-близо до извънземните в Лос Анджелис, отколкото в Англия... Едва когато дойдох в Лос Анджелис, където живея или живях известно време, тук има като вихри, това е много странна земя“, сподели певецът.

Роби заяви, че първият път, когато НЛО е посетил звукозаписното му студио, е през 2008 г., когато са записвали песента "Arizona".

Роби Уилямс, концерт, микрофон, момичетаЦял екран
Роби Уилямс Снимка: Wikipedia

"Току-що написах песен, наречена "Аризона". Всичко е за контакт с извънземни, слушахме записа. Когато стоях на балкона, изведнъж се появи голяма златна топка от светлина, помислихме, че е Венера, Марс или нещо подобно. След това песента спира да свири и НЛО-то изчезва. Но след това отново включихме "Аризона" и кръглият обект се появи отново. Това се случи четири пъти. След това започна силна гръмотевична буря и тези две големи кълбета от светлина започнаха да танцуват в небето. Беше като за светлинно шоу, което продължи около час", спомня си Уилямс.