45-годишната съпруга на Брус Уилис Ема Хеминг публикува снимка със съпруга си на страницата си в Instagram по повод 16-ата годишнина от сватбата им.

На снимката тя целува съпруга си по бузата, а на втората той се обляга на бузата ѝ. Снимките на двойката са направени по време на почивката им в тропиците.

Жената е облечена в къса синя риза с дълги ръкави, която подчертава стройните й крака. Тя допълва визията със сандали и слънчеви очила, а дългата си коса е прибрала в стегнат кок.

Уилис от своя страна е облечен в зелена риза с копчета, шорти и бежова шапка.

"16 години с този специален мъж." Моята любов и обожание към него само нарастват“, гласи надписът.

Актьорът и моделът се срещнаха за първи път през 2007 г. и веднага започнаха да се срещат. Преди Ема да се появи в живота му, Брус беше женен за колежката си Деми Мур. Бракът им продължава от 1987 г. до 2000 г., а след раздялата им са в приятелски отношения. Двойката има три възрастни дъщери, Румър, Скаут и Талула, и внучка.

През 2009 г. Хеминг и Уилис се ожениха, а сватбената церемония се проведе на Търкс и Кайкос, островите, обичани от холивудските бохеми.

Сега двойката отглежда 11-годишната дъщеря Мейбъл и деветгодишната Евелин.

Брус Уилис се бори с фронтотемпорална деменция от почти две години, която лекарите го диагностицираха година след първоначалното откриване на афазия. Сега състоянието му продължава да се влошава, като според близките той губи комуникативни умения, не винаги разпознава хората и говори зле.

След като научи за диагнозата, актьорът напусна професията и също така продаде значителна част от имотите си, за да осигури прехраната на семейството си. Той рядко се появява на публично място, предпочитайки да прекарва време с любимите си хора.

Ема често споделя чувствата си за случващото се в своя блог, за да подкрепи други хора, чиито роднини имат същата диагноза.