42-годишната американска актриса Джесика Бийл разказа как е отслабнала само за една вечер преди Met Gala 2024. Знаменитостта сподели тайните си в социалните мрежи.

Съпругата на Джъстин Тимбърлейк се появи в нюйоркския Метрополитен музей в дълга до земята коралова рокля с шлейф и екстремно деколте. Ефектният тоалет подчертаваше фигурата на звездата.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Любимата на Джъстин Тимбърлейк призна, че е направила цял ритуал преди бала. Преди да си легне, Бийл прекарала време във ваната с девет килограма морска сол. Тя обясни, че не е свикнала да се забавлява преди събитие, както много нейни колежки, защото иска да изглежда бодра сутрин.

„Трябва да използвате толкова гореща вода, колкото можете да издържите, и да се потопите във ваната за 30 минути предната вечер“, призна майката на две деца.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през януари 2007 г., след като се запознаха на парти в частен клуб. През октомври 2012 г. двойката се ожени в италиански курорт. Сега те отглеждат заедно двама сина - Финиъс и Сила.