58-годишната американска актриса Сара Джесика Паркър, заедно с 61-годишния си съпруг Матю Бродерик, присъстваха на лятно парти в двореца Кенсингтън. Знаменитостта написа на страницата си в Instagram, че това е огромна чест за тях .

„Беше много вълнуващо да присъствам на градинското парти Summer Eve в двореца Кенсингтън, организирано от нашите скъпи приятели от Ambassador Theatre Group. Матю и аз бяхме наистина трогнати и се радваме да участваме в набирането на средства в подкрепа на Фонда за театрални артисти на сър Сам Мендес. Благодарим ви, че ни посрещнахте. Очакваме с нетърпение да се завърнем официално в Лондон само след няколко месеца", гласи надписът.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Снимката тук показва Сара в красива светлозелена рокля с дълбоко деколте и шифонени ръкави в стил пелерина.

Актрисата е оформила косата си на меки вълни и е завършила визията с чифт сребристи сандали с метален ток.

Сара Джесика Паркър реагира на наградата за Господинов

Сара Джесика Паркър / Снимка: Getty Images

Освен нея на партито присъстваха моделът и актриса Кара Делевин, която с удоволствие позира със Сара пред фотографите, Джена Коулман, Шарлот Тилбъри и много други.

Партито в чест на Сара и Матю e организирано от изпълнителния директор на Ambassador Theatre Group Марк Корнел. Това идва, след като наскоро беше обявено, че Just Like That е подновен за трети сезон на услугата за стрийминг HBO Max.