Жена, обвинена в кражбата на френските булдози на Лейди Гага, сега съди поп звездата за това, че не е платила обещаната й награда от 500 000 долара. 

Според TMZ Дженифър Макбрайд твърди, че 36-годишната Гага е дала да се разбере, че ще плати голяма сума „без въпроси“, ако кучетата й бъдат върнати здрави и здрави.

Знаменитостта обяви наградата през февруари 2021 г., след като нейните чистокръвни кученца, Коджи и Густав, бяха откраднати по време на разходка.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Лейди Гага с кучето си Кожи 

Според публикацията Макбрайд твърди, че е върнала кучетата на Гага в олимпийската обществена станция на LAPD на 26 февруари 2021 г. — само два дни след като са били откраднати.

По-късно Макбрайд беше обвинена в кражба с притежание на откраднато имущество и съучастие в престъпление. Твърди се, че тя е излизала с бащата на един от мъжете, отговорни за нападението срещу кучето на Гага, Райън Фишър.

В крайна сметка Макбрайд не оспори нито едно обвинение и получи две години условна присъда.

Според изданието Макбрайд иска над 500 000 долара. Тя търси 1,5 милиона долара обезщетение от Гага за предполагаемо публикуване на подвеждаща награда.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Припомняме, нападението беше извършено вечерта в сряда, 25 февруари. Според репортери Фишер извел Коджи, Мис Азия и Густаво на разходка, когато крадците са открили огън по него и е бил прострелян в гърдите. За щастие той оцеля след нараняванията си. Джеймс Хауърд Джаксън, който беше идентифициран от полицията като главния извършител, не оспори обвинението в опит за убийство. В крайна сметка той беше осъден на 21 години затвор.

Превод: GlasNews