Трагедия сполетя поп фолк певицата Райна. Нейната майка Бояна Терзийска е починала преди часове. Изпълнителката разтърси социалните мрежи с емоционални думи за раздяла.

"Мила майко, майчице! Красивата ми майчица... Господ реши, че си направила достатъчно добро за този свят, и днес реши, че е време да те прибере при "себе си"... Не искахме да те пуснем, но кои сме ние пред неговата воля, а и може би той има по-добър план за теб... Толкова силно вярвам, че ще бъдеш на по-добро място, където ще те чакат всички обичани от нас хора, които през годините "отлитаха" натам…

Домът ни опустя, а очите ни те търсят във всичко, което си докоснала, създала... Мила майчице, ти се освободи от болката, сега "лети" спокойна, защото ние ще бъдем хората, които възпита и отгледа с толкова любов и всеотдайност и няма да те посрамим... Толкова много боли от загубата, че се изпълвам с безсилие… Само, че мамо, заради теб ще се опитвам да бъда силна и заради теб ще продължа.. .Много ще ни липсваш, много! Много те обичаме, мила мамо!"