Семейство Бекъм и принц Хари и Меган Маркъл са прекратили близките си отношения.

Твърди се, че Дейвид и Виктория Бекъм са обвинени в изтичане на информация от херцога и херцогинята на Съсекс.

Сега приятелството им е приключило, твърди източник на The ​​Mail on Sunday. „Всяко помирение сега е толкова малко вероятно“, съобщава още източникът.

Семейство Бекъм присъстваха на сватбата на кралската двойка през 2018 г. и подкрепиха пристигането на Меган в Обединеното кралство, каза източникът.

Сега обаче Меган е хвърлила мерника на Бекъмови, обвинявайки ги, че тайно разкриват детайли за живота им с Хари на медиите. Разбира се, това не само поставило Дейвид и Виктория в шок, но и истински ги вбесило, като двамата взели категоричното решение да "скъсат" всякакви отношения с двойката.

Че има крах във взаимоотношенията между двете звездни семейства се заговори, след като Меган и Хари не бяха поканени на сватбата на най-големия син на Бекъмови - Бруклин. Брат му принц Уилям и Кейт Мидълтън на свой ред са били сред поканените, но любезно отказали.

Липсата на херцозите се забеляза и при обявяването на Лео Меси за новата звезда в отбора на Дейвид - "Интер Маями", като дебютът на аржентинеца беше проследен от десетки звездни лица на стадиона.

Медиите отбелязват, че това не е първият път, в който Меган Маркъл приключва отношения с приятели от миналото си, за да гради нови с популярни лица.