Шарън Стоун разкри, че съдия е поставил под съмнение родителските й способности, защото е участвала във филма "Първичен инстинкт".

Холивудската актриса стана известна с култовия филм от 1992 г., в който играе писателка на криминални романи, която става заподозряна в бруталното убийство на рок звезда. Докато тя е разследвана от детектив Майкъл Дъглас, двойката започва интензивна сексуална връзка.

Но най-известната сцена във филма е, когато героинята на Шарън кръстосва крака по време на разпит, показвайки, че не носи бельо.

Кадри от филма "Първичен инстинкт"

Осем години след като участва във филма, Шарън осинови сина си Роан заедно с бившия си съпруг Фил Бронщайн. Двойката имаше проблеми със зачеването по естествен път. Шарън преживя три спонтанни аборта, преди Роан да се появи в живота им през 2000 г.

Освен това Шарън получава инсулт през 2001 г. на едва 43-годишна възраст, който едва не я убива.

Три години по-късно бракът й се разпада и тя влиза в "битка за попечителство" с Фил, която в крайна сметка губи.

Размишлявайки върху периода от живота си, който според нея „буквално разби сърцето ми“, 64-годишната актриса каза, че създаването на „Първичен инстинкт“ е било използвано срещу нея в съда. А по закон тя нямала право да говори за случилото се тогава заради споразумение за конфиденциалност и „от уважение“ към сина си.

Тя каза на подкаста iHeart Table for Two with Bruce Bozzi: „Загубих попечителството над детето си. Когато съдията попита детето ми, моето мъничко, малко, мъничко момче: „Знаеш ли, че майка ти прави секс филми?“ Аз съм това като родител, защото участвах в този филм."

Шарън Стоун и Майкъл Дъглас в еротична сценацял екран
Шарън Стоун и Майкъл Дъглас в еротична сцена Снимка: Getty Images

Сравнявайки с това колко различни са нещата днес, Шарън продължава: „Сега по обикновената телевизия хората обикновено са голи. Видяхте може би една шестнадесета от секундата от моята възможна голота и загубих попечителството над детето си.“

„Озовах се в клиниката Майо с екстрасистоли в горната и долната камера на сърцето – това разби сърцето ми, буквално разби сърцето ми“, споделя Стоун.

След като Фил получил еднолично попечителство, Шарън продължила да се бори за Роан в продължение на 13 години, но й било позволено да излиза само веднъж месечно.

В момента тя поддържа добри отношения със сина си, който сега е на 22 и я последва в актьорството.

Шарън Стоун със сина си Роснцял екран
Шарън Стоун със сина си Роан Снимка: Getty Images

Наскоро Роан участва в What About Love с майка си Шарън.

Тъй като не успява да зачене по естествен път, Шарън осиновява още двама сина през 2005 и 2006 г. Леърд вече е на 17, а Куин на 16. Тя ги отгледа като самотна майка и нямаше намерение да се жени отново.

Превод: GlasNews