76-годишният актьор Силвестър Сталоун и 54-годишната му съпруга Дженифър Флавин показаха на света, че са успели да преодолеят семейната криза и са променили мнението си за развод, като се появиха заедно на червения килим на шоуто на Ралф Лорън в Хънтингтън Библиотека в Сан Марино с дъщерите им Систин и София.

Дженифър показа моделската си фигура с вталена кафява рокля с отворени рамене, която допълни с чанта от змийска кожа. Тя добави обрат към визията си, като носеше масивна златна огърлица и малки златни обеци. С помощта на грим Флавин подчерта очите си, като нарисува стрелки, подчерта скулите си с лек руж и покри устните си с безцветно червило.

На свой ред Слай носеше кафяво велурено яке върху кремав кашмирен пуловер и бели панталони. Той завърши визията с чифт кафяви ботуши от крокодилска кожа.

семейство Сталоунцял екран
Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин и дъщерите им Систин и София Снимка: Getty Images

Що се отнася до тоалетите на дъщерите, Систин изглеждаше прекрасно в копринена гладка рокля в цвят шампанско с модерно мотоциклетно яке, преметнато на раменете. Ансамбълът беше завършен с кафява велурена чанта и сандали. Сестра й избра подобна визия, облечена в бяла копринена рокля. Образът беше допълнен от бяла чанта, сребристо карирано сако и сандали.

Двойката и дъщерите им изглеждаха много доволни и е невъзможно дори да си помислим, че преди няколко месеца Флавин подаде молба за развод във връзка с финансови претенции към съпруга си, с когото живее повече от 25 години.

Миналата седмица съдия официално прекрати производството, тъй като двойката подаде молба за доброволен развод в окръг Палм Бийч, Флорида, и те са „заедно и много щастливи“.

Съпругата на Силвестър Сталоун се развежда с актьора след 25 години брак СНИМКИ

Според злобни критици, двойката решила да спаси брака не толкова заради голямата любов, а заради нежеланието си да споделят пари и имоти, от които семейството има много.