Филмовата актриса и Сървайвърът се разделят, това съобщи самата Силвия.

От изявление в профилите на акрисата в социалните мрежи разбираме, че тя и режисьорът Зоран Петровски се разделят. Тя споделя, че са взели това решение единодушно, а след разделята ще продължат да поддържат приятелски взаимоотношения. 

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!", написа театралната и филмова актриса.

Публикацията на Силвия разбуни духовете в социалните мрежа и предизвика редица различни реакции. Много от потребители смятат, че Петкова се шегува, а други им пожелаха успех и късмет в живота, макар и по отделно. 

Силвия Петкова и Зоран Петровски започват връзка след 10-годишно приятелство. Месец след първата им официална среща, Силвия вече чака дете. Синът им също често присъства в социалните мрежи и двамата споделят весели мигове заедно.