Синовете на Памела Андерсън, Брандън и Дилън, разкриха, че кариерата й се е провалила след изтичане на секс запис. И те разказаха за минисериала на Hulu от 2022 г. Pam & Tommy, който разказва тази история и се фокусира върху връзката между Памела Андерсън и нейния съпруг Томи Лий, барабанистът на Mötley Crüe. 

Възрастните синове на Памела Андерсън, Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий, се изказаха по редица теми, свързани с кариерата на майка им, докато й помагаха да популяризира няколко нови проекта: нейната книга, Love, Pamela, и документален филм на Netflix, наречен Pamela: Историята на любовта."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Global Makeup Artist | Eileen Madrid (@madridglow)


Памела Андерсън със синовете си на премиерата на своя филм 

Брандън, 26 г., Дилън, 25 г., и барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий, 60 г., дадоха своето мнение за минисериала на Hulu от 2022 г. „Пам и Томи“ и как секс записът повлиял на кариерата на Памела Андерсън.

В документалния филм Дилън каза, че смята, че Пам и Томи, в който Лили Джеймс е негова майка, е заснет безвкусно, пише Daily Mail.

"Защо да споменавате нещо отпреди 20 години, за което знаете, че е обидило някого? Най-лошата част от живота й и правенето на комедия, от това нямаше смисъл", каза Дилън.

И Брандън каза, че би искал 55-годишната му майка да "прави пари", като се съгласи да лицензира секс записа.

"Тя щеше да направи милиони долари, ако просто беше подписала лист хартия. Вместо това тя седеше и гледаше как кариерата й изчезва във въздуха. Тя беше задлъжняла през по-голямата част от живота си", каза синът на Памела.

Брат му го подкрепи, като каза, че кариерата и животът на звездата на Playboy щяха да се развият по съвсем различен начин, „ако тя наистина печелеше от записа“.

Брандън заяви, че майка му е получавала много малко пари като главната звезда на Baywatch от 1992 до 1997 г.

„Хората ще бъдат шокирани да научат как всъщност са се възползвали от нея. Тя направи лоша сделка за себе си и беше главната звезда на това шоу. Много хора спечелиха милиони в шоуто, а тя направи само 4000 долара на година. Това е престъпление”, казаха младежите.

И когато обсъждаха многобройните бракове на Памела Андерсън, синовете й казаха просто: тя обича да се жени.

"Тя обича да се жени. Може би това е любимото й нещо на света - да се влюбва", казаха Дилън и Брандън.

Превод: GlasNews