Американският актьор Джеръми Ренър съобщи, че е изписан от болницата, в която беше настанен със сериозни наранявания след инцидент със снегорин, предаде Асошиейтед прес.

В отговор на публикация в Туитър по повод телевизионния сериал "Кметът на Кингстаун" на "Парамаунт плюс" той написа: "Възстановявайки се… , бях много развълнуван да гледам епизод 201 със семейството си у дома".

Джеръми Ренър беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада, докато се опитваше да извади от преспите автомобил на роднина близо до езерото Тахо навръх Нова година, съобщиха властите.

Американски актьор претърпя инцидент, в критично състояние е

В резултат на инцидента актьорът бе в критично състояние със сериозна гръдна травма и други наранявания, обяви тогава негов представител.

Властите все още разследват случая, но казаха, че няма признаци за умишлени действия.

Джеръми Ренър е известен с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на "Марвел". Актьорът има две номинации за "Оскар" за ролите си във филмите "Войната е опиат" и "Градът".

Той участва в многобройни продукции на "Марвел", сред които самостоятелен сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата "Мисия невъзможна", "Първи контакт", "Американска схема".

Кракът на Джереми Ренър може да бъде ампутиран